Doporučujeme

1602 A.D.

  • 403
Takže se začínají vysvětlovat problémy kolem této hry. Pokud vás to zajímá, čtěte...
Anno 1602 - celý obrázek ze hry

Zdravím všechny příznivce češtin do her.

5.01.2001

No takže jak to vlastně všechno je. Existují 2 verze této hry. jedna je pod názvem ANNO 1602 a druhá je 1602 A.D. Tato čeština je pro tu druhou, tedy pro verzi 1602 A.D. Jak to poznáte? Třeba při instalaci hry máte nadpis 1602 A.D. Pokud jste tedy vlastníky této verze, můžete si stáhnout tuto češtinu. Pokud vlastníte tu druhou verzi, můžete si češtinu stáhnout taky a risknout to. Ale neručím za nic. Děláte to na své triko. Pokud chcete, napište mi a nějak se domluvíme. Třeba pokud najdu někoho s tou jinou verzí, udělám do ní češtinu taky - pokud budu mít potřebné soubory. No tak dost keců, začněte už stahovat. Je to sice mnohem větší, ale nebudete mít problémy s Patcherem, kterým byla předchozí verze udělána. Pro jistotu si ale přečtěte instrukce v archivu.

1602 A.D. CZ - verze 2 (3,4 MB)

27.12.2000

Takže jsem najednou zjistil, kolik je u nás lidí, co mají problémy s nainstalováním této češtiny. Nejsem si jistý, zda je to tím, že mají jinou verzi, nebo tím, že mají pirátskou verzi, ale prostě jim to nejede. Takže jsem se rozhodl, že udělám novou verzi, bez toho patch aplikátoru, který byl použit. Ale varuju - bude to dost velké. Takže si zatim počkejte a sledujte tyto stránky.

No takže jak jsem slíbil, je tady další z mých věciček. Tentokrát se jedná o češtinu do hry 1602 A.D. neboli taky ANNO 1602. Pokud tedy vlastnite tuto hru, tak si ji teď můžete zahrát v češtině.

Tato čeština je speciálně věnována Erině.

No takže to dneska nebudu protahovat. Stahujte a zachovejte mi přízeň.


Zde je tedy slíbená čeština do Anno 1602 CZ (95 kb)

Pár zajímavých informací o hře ANNO 1062 naleznete i na stránce http://www.anno1602.de/, stojí za to se tam podívat.

Upozornění
Tato čeština je distribuována ZDARMA exkluzivně na serveru Čedičových češtin a Lonerových češtin. Na češtinu se vztahují platné zákony České republiky, na jejichž základě je zakázáno jakékoli další šíření, úpravy, prodej a distribuce této češtiny bez povolení autorů či distributorů! Při porušení si vyhrazujeme právo využít legálních prostředků k zamezení takové činnosti.
Raptor, redakce Cestiny.CZ, redakce HryCesky.CZ


  • Vybrali jsme pro Vás